Happy Napper - pink cica hálózsák - 15115

In stock
Stock:
Happy Napper - pink cica hálózsák - 15115
Happy Napper - pink cica hálózsák - 15115
Happy Napper - pink cica hálózsák - 15115
Happy Napper - pink cica hálózsák - 15115
16 995 Ft

Happy Napper - pink cica hálózsák

 

Happy Napper - egy praktikus kis hálózsák, amely párna méretűre összehajtogatható!


Kivételes funkcionalitás és gyermekbarát stilisztika - ezek a tulajdonságok jellemzik a Happy Nappers hálózsákot, egy kompakt terméket, amely egyszerű módon összehajtogatható egy kényelmes kis párna méretére.
A Happy Nappers megbízható patentokkal van ellátva, amelyek megfelelő alakban tartják az összehajtogatott és praktikusan eltett hálózsákot, és egy fogantyúval, amely lehetővé teszi a gyermek számára, hogy saját puha kis barátját bárhová magával vigye.

 

A Happy Nappers hálózsák-párna egy kedves jóbarát, amely tanúsított, könnyű és lélegző szövetből készült. Hőmérsékleti komfortot és biztonságérzetet ad a gyermeknek. A végig szétcipzárazható hálózsák kényelmes ágyneműt jelent az otthonán kívül éjszakázó vagy a kertben játszó gyermeknek, vagy a délutáni rajzfilm-maratont kedvelő csöppségnek.

 

A könnyen használható Happy Nappers egy olyan termék, amelyet a legkiválóbb minőségű kivitel és modern, vonzó grafikai kialakítás jellemez. A Happy Nappers kiváló minőségű textíliából készült, biztonságosan használható és még intenzív használat mellett is garantáltan tartós termék. Mosógépben mosható, így tisztán tartása szinte gyermekien könnyű feladat.

 

Méret: 50 x 137 cm.

 

4-6 éves gyermekek számára ajánljuk.

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
50
Méret (cm; Magasság)
137
Article No.
15115
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!