Tűzoltó parkoló garázs játékszett dobozban, 48517

In stock
Stock:
Tűzoltó parkoló garázs játékszett dobozban, 48517
4 315 Ft

Tűzoltó parkoló garázs játékszett dobozban

Fedezd fel a tűzoltóautó parkoló játékszettet, ahol a kis tűzoltók megtapasztalhatják a mentési műveletek és a tűzoltói élet izgalmas világát. Ez a játékszett nem csak egy részletgazdag parkoló pályát kínál, hanem egy valósághű benzinkutat és két tűzoltós fém kisautót is tartalmaz, biztosítva ezzel a teljes tűzoltói élményt.

A parkoló pálya kialakítása lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy eljátsszanak különböző tűzoltói bevetéseket és helyzeteket, miközben fejlesztik a koordinációs és problémamegoldó készségeiket. A benzinkút hozzáadja a játékhoz a valósághűség elemét, ahol a kis tűzoltók megtanulhatják a járművek üzemanyaggal való ellátásának fontosságát.

A két db tűzoltós fém kisautó tökéletes kiegészítője a parkoló pályának, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy részt vegyenek izgalmas mentési és tűzoltási műveletekben. A fém kisautók strapabíróak és tartósak, így garantálva, hogy a játék hosszú távon is élvezhető maradjon.

Szerezd be ezt a tűzoltóautó parkoló játékszettet, és hozd el a tűzoltói akciókat a gyermeked szobájába.

A csomagolás mérete: 37 x 27 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
37
Méret (cm; Magasság)
27
Article No.
48517
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!