My Fairy Garden

My Fairy Garden
A mai városi ember egyre kevesebb időt tölt a természetben, és egyre kevesebb mesét olvas. Pedig mindkettő alapfeltétele az egészséges testi és lelki fejlődésnek. A My Fairy Garden ezt a két területet kapcsolja össze: egy kis természetet csempész a gyerekszobába, miközben a tündérmesék világába repíti a gyerekeket.

 

A My Fairy Garden Tündérkertek számos kiegészítővel kaphatók, hogy a tündérek kényelmesen érezzék magukat saját otthonukban. A My Fairy Garden Virágcserép házikó szettje például tartalmazza a virágmagokat, nekünk csak földet kell hozzá beszerezni, hogy a gyerekek megteremthessék saját tündérvilágukat. Az unikornisokat szerető gyerekeknek külön öröm, hogy a My Fairy Garden virágos ház szett mellett My Fairy Garden unikornis szett is kapható; a varázslatos egyszarvú különleges tájakra repítheti el hátán tündérgazdáját. A külön csomagban kapható My Fairy Garden tündérek pedig akár egy valóságos kertben vagy balkonon is elhelyezhetőek a virágok közé kerti játékra csábítva ezzel a kicsiket; a csomagban lévő felcsíptethető pillangóval és hajcsattal pedig igazi tündérnek érezhetik magukat a kislányok is.

 

Mindezeken kívül a My Fairy Garden még ezeket is tudja:
#1. Fantáziafejlesztés szerepjátékok révén
A My Fairy Garden Tündérkertek kis lakói olyan fantázialények, amelyek gyarapítják a gyerekek képzeletét, és lehetővé teszik, hogy különféle történeteket, meséket játsszanak el velük. A tündérekkel való szerepjátékok során a gyerekek képzeletük segítségével eljátszhatják, játékos formában újraalkothatják életük konfliktusait, kapcsolatait, így kijátsszák magukból a feszültségeket, csökkentik a negatív élményekhez fűződő szorongást.

#2. Kertészkedés és finommotoros képességek
A kertészkedés az egyik legtermészetesebb módja a finommotorika, a szem-kéz koordináció fejlesztésének. A magocskák összecsippentése, megfogása elszórása, elvetése, a talajba egyengetése, locsolása mind-mind remekül fejleszti az ujjacskák ügyességét, egyben a fókuszálás, koncentrálás képességét is.

#3. Gondoskodás és felelősségtudat fejlesztése
A gyerekek megfigyelhetik, ahogy a kis növények napról napra egyre nagyobbra nőnek, és ez felelősségvállalásra, gondoskodásra tanítja őket. Első kézből tapasztalhatják meg, mi történik, ha rendszeresen locsolják a kertet, és mi történik, ha nem. Játékos formában szerezhetnek tapasztalatokat arról, hogy a náluk törékenyebbek, gyengébbek ápolásra, gondozásra szorulnak.

#4. A játék és a természet öröme
A My Fairy Garden szettjeiben rossz időben is becsempészhető a természet a gyerekszobába. A játék örömtevékenység, mely egyben feszültségcsökkenést, megkönnyebbülést is eredményez. A természettel vagy a természetben való játék pedig olyan élményt nyújt, amely hosszú távon meghatározza a gyerekek egész személyiségét.

No such product
Search term
Search type
AND (each word is included)
OR (any words are included)
Search in category
All categories
Where to look
Name
Product number
Short description
Product details
Other optional properties
Product parameters
Minimum price
Ft
Maximum price
Ft