Új jelszó kérése
Kategóriák
NYITVA TARTÁS

SZOTI játék, ajándék áruház, 4030 Debrecen, Galamb u. 3.

NOVEMBERI

nyitva tartás:

Hétfő - Péntek: 8:00 - 18:00

Szombat: 8:00 - 13:00

Vasárnap: ZÁRVA

FONTOS

FELHÍVJUK figyelmüket, hogy a szezonális termékeket (nyár, karácsony, húsvét, Valentin nap) csak az adott időszakban tudjuk elküldeni rendelés esetén. Szíves megértésüket kérjük és köszönjük.

Adatvédelem tanúsítva

Adatvédelem tanúsítva

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS

Házhozszállítás: 990,-

Br. 15 000 forint felett INGYENES!

Kövessen bennünket

Tanúsítvány
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
TOP termékek
Látogató számláló
0
0
7
1
1
3
7
Hírlevél
Hírek

Társasjátékok

Fő kategória >Társasjátékok

A társasjáték az egyik legjobb játék, ami a család, a barátok összetartozásának, a közös szórakozás, az együttlét élményét biztosítja. Türelemre nevel, empátiára, noveli az alkalmazkodás képességét. Fejleszti a tűrőképességet, megtanít a szabályok betartására, a kudarc elviselésére.

Stratégiai játékok fénykora!
Napjainkban nagyon nagy népszerűségnek örvendenek a stratégiai játékok, éppen ezért készültünk egy cikkel, ahol összegyűjtöttük a legkedveltebbeket.

Elvégre gondoljunk csak bele, a stratégiai játékok a játék élménye, a szórakozás mellett még egyben a gondolkodásmódunkat is fejlesztik, hiszen rákényszerülünk stratégiai lépéseket alkalmazni, furfangos megoldásokhoz kell nyúlnunk, vagy olykor túl kell járnunk játékos társaink eszén!

Nem csak a nagyoké a világ!
Miért ne lehetne a társasjátékok rejtelmeit már egészen apró korban bevezetni?
A társasjáték élményét, a versenyszellemet már jó egészen kicsi korban megismertetni gyerkőceinkkel, ráadásul a stratégiai gondolkodás kialakulása a későbbiekben csak előnyt jelenthet!
Ezzel nem csak, hogy izgalmak és kalandok elé állítjuk őket, de segíthetjük logikai fejlődésüket, fejleszthetjük készségeiket és gondolkodásmódjukon is rengeteget csiszolhat a társasozás.
Számos játék van, amit már egészen kicsi kortól érdemes lehet bevezetni ezzel is segítve fejlődésüket. Gondolhatunk fejlesztő játékokra, gyerek társasjátékokra, de akár kezdő stratégiai játékokra is.

 

Nézzen szét áruházunkban és vásárolja meg a család vagy a barátokkal való kellemes időtöltés élményét!Webáruház készítés