Szóban szó társasjáték - 09115

VAN
Raktárkészlet:
Szóban szó társasjáték - 09115
2 875 Ft

Szóban szó társasjáték

 

Ebben a játékban a játékosoknak rajzolniuk és mutogatniuk kell, de garantált a jó szórakozás hiszen a játékot 2-6 személy játszhatja. Első lépésben minden játékos válasszon magának egy bábut, s helyezze azt a "start-mezőre". A kezdő játékos keverjen meg egy kártyapaklit és helyezze el úgy, hogy mindenki kényelmesen elérje: ezután vegye le a csomag tetejéről a felső lapot, s válasszon az alábbi három lehetőség közül:

 

1.) A kártya felső részén található összetett szót elmutogatja a már jól ismert "PANTOMIM" módszerrel bárki, bármikor közbeszólhat.


2. A kártya közepén látható ábrát ami lehet élőlép tárgy vagy fogalom ez a lap alján van feltüntetve.
"Barkochba" segítségével próbálja meg rávezetni játékostársait a megfejtésre. A játékosok csak sorrendben, az óramutató járásával megegyező irányban, egymásután kérdezhetnek.


3.) A játékos rajzolás segítségével próbálja a feladvány megfejtésére késztetni társait, függetlenül attól, hogy a felső összetett szót, vagy az ábrát jelöli meg feladatként.


Az a játékos, aki legelőször rájön a megfejtésre, megadja a választ és így jogosulttá válik a következő kártya húzásra, illetve a bábujával való lépésre, a következőképpen: mivel minden szó több szótagból áll, így a játékos megszámolja a szótagokat, s lelépi az adott szó szótagjai után járó értéket.


A kihúzott kártyát követően átveszi az irányítást, s eldöntheti, hogy rajzol, mutogat, vagy barkochbázik.

 

A csomagolás mérete: 30 x 23 cm.

 

 

Adatok
Cikkszám
09115
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!