Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468

VAN
Raktárkészlet:
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
Notesz lakattal és tollal, dinós, 32468
775 Ft

Notesz lakattal és tollal, dinós

A gyermeki kreativitás határtalan világában minden kis részlet számít. Bemutatjuk Önnek azt a noteszt, amely nem csak egy egyszerű írószer, hanem egy teljes kaland! Ezt a különleges gyerek noteszt dinoszauruszos díszítéssel láttuk el, így azonnal megragadja a fiatal kalandvágyók fantáziáját és érdeklődését.

De várjunk csak, ez még nem minden! A noteszhez mellékeltünk egy lakatot és egy kulcsot is, így gyermeke biztonságban tudhatja legféltettebb titkait, álmait és kincseit. Ez a funkció nem csak a titokmegőrzést segíti elő, hanem a gyerekek felelősségtudatát is erősíti, hiszen a kulcsukat gondosan kell őrizniük.

És természetesen nem hagyhatnánk ki a notesz legfontosabb kiegészítőjét: a tollat! A csomagban található toll kényelmes és praktikus, tökéletesen illik a notesz stílusához és kiválóan alkalmas a kis kéznek. Legyen szó iskolai feladatokról, naplóírásról vagy csak egyszerű rajzolásról, ez a notesz mindenben a gyermek társa lesz.

Ez a dinoszauruszos notesz nem csak egy íróeszköz, hanem egy eszköz a kreativitáshoz, az önkifejezéshez és a fejlődéshez. Ajándékozza meg gyermekeit egy olyan eszközzel, amely örökké emlékezetes marad számukra!

A notesz mérete: 11 x 15 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Részletek

 

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
11
Méret (cm; Magasság)
15
Cikkszám
32468
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!