Babilon építőjáték szett dobozban - 46215

VAN
Raktárkészlet:
Babilon építőjáték szett dobozban - 46215
1 620 Ft

Babilon építőjáték szett dobozban

 

Fedezze fel a kreativitás és a tanulás végtelen lehetőségeit a babilon építőjáték szettel! A szett színes, lyukakkal rendelkező golyó csoportokból és építő pálcákból áll, amelyek egyszerű, de lenyűgöző módon kínálnak végtelen építési lehetőségeket. A golyók és pálcák intuitív kialakítása lehetővé teszi, hogy a gyermek könnyedén illessze össze őket, egyszerűen csak bedugva a pálcákat a golyók lyukaiba.

 

Ez a kialakítás nem csak az építési folyamatot teszi gördülékenyebbé, hanem a kreativitás szárnyalását is elősegíti. Különböző színű golyók és sokféle pálcák segítségével a gyermek könnyen készíthet egyedi geometriai formákat, tárgyakat vagy akár komplex struktúrákat. Az elképzelhető kombinációk száma szinte végtelen, és így minden egyes építési művelet egy újabb kihívást és tanulási lehetőséget kínál.

 

Ez a játék nem csak a kézügyességet és a finommotoros készségeket fejleszti, hanem a logikai gondolkodást és a térbeli érzékelést is. Képzelje csak el, ahogy gyermekének szemei felragyognak, amikor sikerül létrehoznia az általa elképzelt struktúrát.

 

Ne hagyja ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy egy olyan játékot szerezzen be, amely ösztönzi a gyermekek kreatív gondolkodását és hosszú távon is szórakoztat!

 

A csomagolás mérete: 28 x 17 x 3 cm.

 

A termék egyen csomagolású. A tulajdonságok eltérhetnek a csomagoláson láthatótól.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
17
Mélység (cm)
3
Cikkszám
46215
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!