Doktor játékszett dobozban, 46454

VAN
Raktárkészlet:
Doktor játékszett dobozban, 46454
5 940 Ft

Doktor játékszett dobozban

Fedezd fel a 3 az 1-ben doktor játékszettet, ami minden kis orvosjelölt álmát valóra váltja! Ez a sokoldalú játékszett rengeteg különböző kiegészítőt tartalmaz, amelyekkel a gyerekek izgalmasan és játékosan ismerkedhetnek meg az orvosi szakma világával.

A játékszett részei között megtalálhatóak a klasszikus orvosi eszközök, mint a sztetoszkóp, a sebészeti olló és még sok más, ami lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy valódi kis doktorként érezhessék magukat. A szett továbbá tartalmazza azokat a kisebb kiegészítőket is, mint például orvosi kartonok, gyógyszerek és szikék, amelyek még élethűbbé teszik a játékélményt.

A legizgalmasabb része a játéknak a hordozó táska, amely nem csak tárolóeszközként szolgál az összes orvosi eszköz számára, hanem kihajtható tálcás formává vagy akár egy álló asztallá is alakítható.

Tökéletes ajándék minden kis doktorjelölt számára, aki szereti a felfedezést, a tanulást és természetesen a játékot. Induljon az orvosi kaland ezzel a sokoldalú és izgalmas doktor játékszettel!

A hordozó mérete: 25 x 23 cm.

Az ár 1 szettre vonatkozik!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
23
Cikkszám
46454
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!