Horgász játék lapon - 46954

VAN
Raktárkészlet:
Horgász játék lapon - 46954
Horgász játék lapon - 46954
Horgász játék lapon - 46954
Horgász játék lapon - 46954
770 Ft

Horgász játék szett lapon

 

Engedd szabadjára gyermeked belső nagy Ho-ho horgászát a Horgász Játék Szett Lapon segítségével! Ez a készlet mindent tartalmaz, amire a jövendőbeli horgászmestereknek szükségük lehet ahhoz, hogy otthoni környezetben is elsajátítsák a pecázás alapjait.

A szettben található horgászbot tökéletes eszköz a legkisebb kezek számára is, hiszen mindössze 27 cm hosszú, így a gyerekek könnyedén és biztonságosan használhatják. A horgászbot könnyű és strapabíró anyagból készült, így ellenáll a legvadabb "harcsák" elleni küzdelmeknek is.

A szettben található négy, 5 cm-es gumi kacsa garantálja, hogy sosem fogy ki a "hal" a "tóból". A kacsák vidám színeikkel és kialakításukkal nem csak horgászatkor, de fürdés közben is szórakoztatóak lehetnek.

A Horgász Játék Szett Lapon nem csak az otthoni kalandokhoz tökéletes, de utazáskor is könnyen magatokkal vihetitek. Játsszatok a strandon, a medencében, vagy akár egy tavacskánál - bárhol, ahol víz van!

Ez a szett fantasztikus módja annak, hogy bevezessük a gyerekeket a horgászat világába, miközben játékosan fejlesztik finommotoros képességeiket, türelmüket és koncentrációs képességüket.

 

A csomagolás mérete: 14 x 38 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

 

 

Adatok
Cikkszám
46954
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!