Platós autó zacskóban, 46991

VAN
Raktárkészlet:
Platós autó zacskóban, 46991
Platós autó zacskóban, 46991
Platós autó zacskóban, 46991
Platós autó zacskóban, 46991
665 Ft
Platós autó zacskóban

Fedezd fel az izgalmas kalandok világát ezzel a strapabíró platós műanyag autóval! Ez a játékautó tökéletes választás minden kis kalandor számára, akik szeretnek felfedezni, építeni és szállítani. A műanyagból készült autó erős és tartós, így bírja az intenzív játékot és a kihívásokat, amelyekkel egy aktív gyermek szembesülhet.

A platós autó kialakítása lehetővé teszi, hogy a gyerekek különböző tárgyakat szállítsanak benne, legyen szó játékokról, homokról vagy akár kisebb játékfigurákról. Ez a sokoldalúság nemcsak a játékélményt gazdagítja, hanem a gyerekek képzelőerejét és kreativitását is serkenti.

Könnyű és egyszerű kezelhetőségének köszönhetően a platós autó ideális választás a kertben, a parkban vagy akár a játszótéren történő játékhoz. A műanyag felülete könnyen tisztítható, így a szülőknek sem kell aggódniuk a játék utáni takarítás miatt.

Tökéletes ajándék minden alkalomra, legyen szó születésnapról, karácsonyról vagy csak egy kedves meglepetésről.

A játék mérete: 20 x 9 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
20
Méret (cm; Magasság)
9
Cikkszám
46991
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!