Számos labda, 7,6 cm, 70454

VAN
Raktárkészlet:
Számos labda, 7,6 cm, 70454
310 Ft

Számos labda, 7,6 cm

Fedezze fel ezt a különleges és szórakoztató számos labda sorozatot, amely ideális választás a játékos tanuláshoz. Ezek a 7,6 cm átmérőjű labdák mind színesek és számokkal vannak ellátva, így tökéletesen alkalmasak a gyerekek számokkal való ismerkedésére és színfelismerésének fejlesztésére. A labdák mérete pont ideális a kisgyermekek számára, egyszerűen foghatóak és könnyen hordozhatóak.

Ezek a vibráló színű, számos labdák kiválóan hozzájárulnak a gyerekek alapvető matematikai készségeinek és finommotorikus mozgásainak fejlesztéséhez. A labdák tarka színkavalkádja és érdekes mintázata azonnal leköti a gyerekek figyelmét, miközben a játék során tanulnak és fejlődnek.

Ezek a labdák nemcsak a játékidőt gazdagítják, hanem a tanulási folyamatot is interaktívvá és élvezetessé teszik a gyerekek számára.

Méret: 7,6  cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

 

 

 

 

Adatok
Méret (cm, Átmérő)
7,6
Cikkszám
70454
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!