Kreatív ajándék ötletek férfiaknak

2019.04.24 15:26

Kreatív ajándék ötletek férfiaknak

Férfiak megajándékozása esetében létezik néhány sztereotípia, mely egyes férfiaknál remekül felhasználható, másoknál viszont kéretik meg sem próbálni! Nézzük át, melyek az általános ajándékok, és milyen kreatív ajándék ötleteknek örülnek a férfiak.

Kreatív ájándék ötletek férfiaknak

A klasszikus ital, avagy “vegyünk neki valami jó piát” című elgondolás

Nem rossz, ha az illető valóban szereti az alkoholt, és szokott is fogyasztani, esetleg tudjuk, mi az, ami a kedvence. Igazából mindegy, sör, bor, pálinka, whisky, vodka vagy bármi más, mindig lehet olyat vásárolni, ami különlegesebb, értékesebb és az ember magának már nem veszi meg.

Ha találunk hozzá kreatív csomagolási módot, akkor ez az egyszerű kommersz ajándék máris különlegessé vált. Áruházunkban megtalálhatóak a csomagoláshoz szükséges tasakok, eszközök is, amikkel egy egyszerűbb italt is fel lehet dobni.

 

A népszerű ajándékok között szerepel az óra

Nem rossz megoldás, ha van valami olyan hobbija az illetőnek, amihez az órát lehet kötni. Legyen vízálló, vagy egy olyan márka, amit preferál az úriember. Az is szerencsés helyzet, ha pont órákat gyűjt, esetleg szenvedélyesen szereti ezeket a tárgyakat. A csomagolást ebben az esetben is lehet variálni, akár viccesre vagy kibonthatatlanra, de lehet nagyon elegáns is.

 

A fiúk szeretik az élmény ajándékokat

Adjunk bátran program kupont. Egy klassz tesztvezetés egy szuper autóval, vagy különleges kirándulás, adott esetben egy romantikus vacsora lehet kitűnő választás.

A férfiak is érző lelkek, igenis tudnak örülni egy-egy romantikus ajándéknak is. Az ajándék átadásának megoldása pedig ebben az esetben is hozzátehet magához az ajándékhoz.

 

Adhatunk egy meglepetés bulit is

Ha egy jó barát az illető, akkor bizonyára van közös baráti kör, nem nehéz egy jó kis szülinapi, névnapi vagy egyéb más esemény kapcsán aktuális bulit szervezni. Party kellékeket is talál áruházunk weboldalán vagy személyesen az üzletünkben. Díszítse hangulatosan a helyszínt, hogy vizuális élményben se legyen hiány.

 

Csináltassunk gravírozott, fényképpel ellátott tárgyakat

Manapság a lehetőségek száma végtelen. A legegyszerűbb ajándék ötletek: egy közös kép, vagy egy jó idézettel ellátott bögre, egy autóra feltehető mágneses matrica vagy ágynemű, egy gravírozott ékszer, toll vagy egy fényképalbum.

 

A fiúk is szeretik az édességet

Nagyon klassz ajándék a tárgyakat mintázó csokoládé. Csavarhúzó, fésű, hajnyíró vagy egy gyújtógyertya, karóra, stb., itt is számtalan lehetőség kínálkozik.

 

Apukáknak készítsünk a gyerekekkel ajándékot, avagy kreatív ajándék ötletek férfiaknak

Akkor is, ha kicsik a gyerekek, akkor is, ha már nagyobbak, lehet okos dolgokat kitalálni. A kicsikkel rajzolhatunk, festhetünk, a nagyok már szobrászkodhatnak, vagy készíthetnek fényképalbumot is.

Akik pedig már a konyhában is otthon vannak, készíthetnek az apunak, a nagypapának, nagybácsinak tortát vagy egy finom ebédet, az anyukák bizonyosan felvállalják a kukta szerepét, és segítenek a meglepetés ebéd elkészítésében.

 

Játékok

Bizony ám! Mindenki szeret játszani, és meglepően sok felnőtt szeret modelleket, maketteket építeni. Számtalan lehetőség rejlik ebben is, különböző járművek, filmekben szereplő szuper járgányok másait építhetik meg, akik kedvelik ezt az elfoglaltságot. 

Akkor is érdemes nézelődni webáruházunkban, ha nincs konkrét elképzelése. Biztosan talál olyan terméket, aminek szerette örülni fog, és esetleg Önnek nem is jutott eszébe, mint lehetőség. Kapni jó, adni igazán öröm.