Irány a strand!

2019.06.19 10:46

Irány a strand: bébi úszógumi és játékok

A strandok már nyitva vannak, a nyár egyik közkedvelt elfoglaltsága a pancsolás, napfürdő, kiadós úszás a szabad ég alatt. Mielőtt azonban túl későn kapcsolna az ember, érdemes átnézni, milyen hasznos kellékek maradtak épen a tavalyi nyárból. A bébi úszógumi, vízipisztoly, szalmakalap mind-mind fontos eszköze a nyaralásnak, még ha egynapos kiruccanásról van is szó, de ne az utolsó pillanatban vegye észre, ha valami már nem funkcionál, kiszakadt, tönkrement.

Ki ne szeretné a langyos szellőt, a Nap melegét érezni a bőrén, figyelni az önfeledten játszó gyerekeket, élvezni a strandolással “járó” édes hízlaló bűnöket, mint a fagylalt, lángos, vattacukor, palacsinta, és még sok más finomság. Webáruházunkban már felkészültünk a nyárra, bőven megtalálhatja nálunk, amire szüksége lehet az idén.

Hasznos és jó játék a bébi úszógumi

Ez az az eszköz, ami nem hiányozhat, ha gyerkőcökkel nyaral. Nem csak jó játék, hanem eszköze is a biztonságnak.

Babák számára kapható, kimondottan biztonságosan használható baba úszógumi, aminek olyan betétje van, amelyre a baba rá tud ülni, így biztosan nem fordulhat elő, hogy a pici a vízbe csússzon. Természetesen mindig legyen közvetlenül a gyerekek mellett, akár picik, akár nagyobbak, mert akkor vannak a legnagyobb biztonságban.

A nagyobb gyerekek már megválogatják, milyen mintás úszógumit szeretnének, ezért is kedvelik a számukra kedvenc mesék hőseit ezeken a strandeszközökön. Természetesen talál a kedves vásárló áruházunkban fiúk és lányok kedvére valót is.

Figyeljen a méretre, mert ha túl nagy úszógumit vásárol csemetéjének, nem lesz számára kényelmes, biztonságos. A csomagoláson mindig fel van tüntetve az úszógumi átmérője, e szerint válasszon.

Karúszó vagy úszógumi?

Nem, nem, semmiképp nem fogok ebben tanácsot adni, ugyanis nem lehet. Ezt ki kell tapasztalni. Szülő és gyerekfüggő, úgyis mondhatnánk, hogy a kérdést leginkább mindenkinek a maga szájíze szerint kell eldöntenie. Manapság nem olyan nagy befektetés mindkettőt birtokolni, és ha már megvásárolta, Ön fogja a nagy döntést meghozni, ezt biztonsággal állíthatjuk.

Nem is nagyon érdemes szomszédot, jó barátot megkérdezni, sőt még a bölcs internetet sem, mert egyáltalán nem biztos, hogy jól fog dönteni Ön helyett. Különben is, van amit a gyerekek egész pontosan tudnak, és azt mondhatom, hogy ezt a döntést nálunk is a lurkó hozta meg.

 

Nyári elővigyázatosság

A nyár feltölti az ember testét, lelkét, de érdemes okosan és körültekintően élvezni az évszak adta örömöket. A napszúrás, leégés és a vízi balesetek elkerülése érdekében mindig gondolja át, milyen teendői vannak a biztonság érdekében.

A sérült, ragasztott vízi játékokat cserélje le, használjon saját maga és gyermekei bőrének megóvására napkrémeket, olajokat rendszeresen. A déli napot töltsék árnyékban, és ha lehet, csak 3 óra után merészkedjenek vissza a napsütötte vízbe. A felnőttek kerüljék az alkoholt, a család igyon sok vizet, gyümölcslevet, de egyáltalán igyon megfelelő mennyiségű folyadékot. Táplálkozzanak okosan, a kalóriák helyett válasszák a vitamindús ételeket, egyenek sok zöldséget, gyümölcsöt.

 

Gazdag választék, vidám nyár

Áruházunkban sokféle strandeszközt talál, a csecsemők úszógumijától kezdve az úszó- és búvárszemüvegen át az úszódeszkáig. Élvezze velük a nyarat, hiszen a pihenés feltétele annak, hogy jó erőben és egészségben tudjon dolgozni, élni.