Autó dobozban, 4 darabos játékszett, 48655

VAN
Raktárkészlet:
Autó dobozban, 4 darabos játékszett, 48655
990 Ft

Autó dobozban, 4 darabos játékszett

Fedezd fel a rendőrségi akciókat ezzel a 4 darabos műanyag rendőrautó csomaggal, amely minden kis rendfenntartó és kalandor számára izgalmas játékélményt nyújt! Ez a különleges csomag négy különböző formájú és színű rendőrautót tartalmaz, így a gyerekek változatos és színes rendőrségi flottát gyűjthetnek össze.

Minden egyes rendőrautó egyedi kialakítású, hogy megjelenítse a rendőrségi járművek sokszínűségét: a klasszikus járőrkocsiktól kezdve a gyors beavatkozó egységekig. A különböző formák és színek ösztönzik a gyerekek fantáziáját és kreativitását, lehetővé téve számukra, hogy izgalmas rendőrségi üldözéseket és bevetéseket játsszanak el.

A műanyag rendőrautók strapabíróak és tartósak, így tökéletesen alkalmasak a gyerekek mindennapi játékához, akár otthon, akár a szabadban. A kompakt méret ideális a kis kezek számára, és lehetővé teszi a gyerekek számára, hogy könnyedén magukkal vigyék a játékokat bárhová.

Szerezd be ezt a 4 darabos műanyag rendőrautó csomagot, és biztosítsd gyermeked számára az izgalmas rendőrségi akciók élményét.

Az autók mérete: kb. 8 x 3 cm. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
8
Méret (cm; Magasság)
3
Cikkszám
48655
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!