Fém autó trabant - elemes - 60704

VAN
Raktárkészlet:
Fém autó trabant - elemes - 60704
Fém autó trabant - elemes - 60704
Fém autó trabant - elemes - 60704
Fém autó trabant - elemes - 60704
1 575 Ft

Fém autó trabant - elemes

 

A kisfiúk kedvenc játékai közé tartoznak az autók, szerezzen hát be pár minőségi fém autót kedvező áron! Minden lelkes kisfiú szeretni fogja ezeket az élethű kialakítású kocsikat! A hosszas játék szinte garantált. 

Dizájnosak és egyediek ezek a fém járművek, így biztos hogy hamar felkeltik majd a kicsik figyelmét. Méretük és minőségi kivetelezésük miatt tökéletes gyűjtői kocsik is.

 

Továbbá autónk nyitható ajtói és strapabíró fém váza mellett még egy különleges lendkerekes mechanizmussal is rendelkezik, melynek használatával felhúzhatjuk kocsinkat, majd ha újra elengedjük megfigyelhetjük ahogy járművünk elkezd magától száguldani a terepen. Pár apró gombelemnek köszönhetően pedig autónk a móka közben még hangokat is ad ki és villogó lámpáival teszi még élvezetesebbé a játékot.

 

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a játék tartalmaz. 

 

Méret: 12 x 4 cm. 

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
4
Cikkszám
60704
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!