Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon, 48381

VAN
Raktárkészlet:
Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon, 48381
Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon, 48381
Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon, 48381
Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon, 48381
430 Ft

Mentő, rendőr és tűzoltó autók lapon

Fedezd fel a városi mentés és biztonság világát ezzel a lenyűgöző műanyag járműtrióval, amely egy rendőrautót, egy tűzoltóautót és egy mentőautót tartalmaz. Minden egyes kisautó külön megvásárolható, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy saját érdeklődésüknek megfelelően válasszanak, vagy akár mindhárom járművet összegyűjtsék.

A műanyag rendőrautó tökéletes a kis rendfenntartóknak, akik szeretnének belebújni a bűnüldözők szerepébe. Izgalmas üldözési jeleneteket és bűnügyi rejtélyek megoldását játszhatják el vele. A tűzoltóautó segítségével a gyerekek átélhetik a tűzoltók hősies munkáját, éles helyzetekben való gyors cselekvést és a tűz oltását. A mentőautóval pedig megismerhetik az életmentő tevékenységeket, a sürgős orvosi segítségnyújtást és a betegek ellátását.

Minden játékautó strapabíró, gyermekbarát műanyagból készült, így garantálva a tartósságot és a biztonságos játékot. A részletesen kidolgozott dizájn és a valósághű megjelenés serkenti a gyerekek képzeletét és kreativitását, miközben játékosan tanulnak a városi mentőszolgálatok fontos munkájáról.

Ideális ajándék a kis hősöknek, akik imádják a mentőszolgálatok világát és szeretik a részletesen kidolgozott, valósághű játékokat. Válassz a rendőrautó, tűzoltóautó vagy mentőautó közül, és induljon a kaland!

Az autók mérete: 10 x 5 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
48381
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!