Rubik verseny kocka, 3x3 - 00699

VAN
Raktárkészlet:
Rubik verseny kocka, 3x3 - 00699
Rubik verseny kocka, 3x3 - 00699
Rubik verseny kocka, 3x3 - 00699
Rubik verseny kocka, 3x3 - 00699
7 195 Ft

Rubik verseny kocka - 3x3

 

A fantasztikus Rubik's Speed - Rubik versenykocka 3x3 csomagban az eredeti kocka versenyváltozata kapott helyet. A speed kocka minden oldalán 9 darab négyzet található, kialakítása tökéletes versenyzéshez, így leginkább azoknak ajánlott, akik már rutinra tettek szert Rubik kocka kirakásban vagy valóban versenyeznek.

 

A Rubik kocka egy háromdimenziós mechanikus logikai játék, amit 1974-ben talált fel ifjabb Rubik Ernő. A kocka eredeti neve bűvös kocka volt. A szabadalmi leírásban a feltaláló térbeli logikai játékként nevezte meg a mechanikus, egyéni logikai játékot. A játék célja, rendezett színösszeállítást, vagyis minden oldalon azonos színű lapocskák legyenek.

 

Mivel a modell egy klasszikus versenykocka anyaga és kialakítása lehetővé teszi, hogy a játékosok minél gyorsabban kirakják az oldalakat. A termék ennek érdekében erősebb maggal, mágnesekkel és tökéletes sarokvágással rendelkezik, így szinte nincsen súrlódás a kocka mozgatása közben. Tehát minden adott egy remek versenyzéshez.

 

Sokféle megközelítés létezik a Rubik kocka kirakására. Hogy melyiket választjuk, merőben függ attól, milyen szinten vagyunk, mennyi algoritmust szeretnénk fejben tartani, milyen gyorsan szeretnénk kirakni, vagy hogy mondjuk vakon, esetleg egy kézzel kívánjuk-e kirakni a kockát.

 

Egy-egy versenykor a siker a játékosok ügyességén, kézizmain, koordinációján és koncentrációján múlik, hiszen nekik kell jól teljesíteni versenyhelyzet közben. Ha ez sikerül elképesztő gyorsaság érhető el. Így születhetett meg a Rubik kocka kirakásának világrekordja, amely 3,47 másodperc.

 

A játék mérete: 5,7 x 5,7 cm.

 

 

Adatok
Cikkszám
00699
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!