Versenyautó zacskóban, 48430

VAN
Raktárkészlet:
Versenyautó zacskóban, 48430
955 Ft

Versenyautó zacskóban

Száguldj bele a sebesség és izgalom világába ezzel a műanyag versenyautóval, amely minden kis sebességimádó álmát valóra váltja! Ez a színes és dinamikus játékautó tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretnék átélni a versenypályák izgalmát és a gyorsaság élményét.

A versenyautó strapabíró, gyermekbarát műanyagból készült, így garantálva a tartósságot és biztonságos használatot a mindennapi játék során. A játékautó részletei és aerodinamikus dizájnja hűen tükrözik a valódi versenyautók megjelenését, ami még valósághűbbé teszi a játékot.

A simán gördülő kerekek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy könnyedén manőverezzenek vele a lakásban vagy a szabadtéren, élvezve a sebességet és a versenyzést. A gyerekek képzelete szárnyalhat, ahogy kitalálnak saját versenyforgatókönyveket és átélik a versenyzők izgalmát.

Szerezd be ezt a műanyag versenyautót, és hozd el a versenypályák hangulatát a gyermeked szobájába.

Az autó mérete: 25 x 7 cm. 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
25
Méret (cm; Magasság)
7
Cikkszám
48430
Hasonló termékek
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!