Rendőrautó parkoló garázs játékszett dobozban, 48518

In stock
Stock:
Rendőrautó parkoló garázs játékszett dobozban, 48518
4 315 Ft

Rendőrautó parkoló garázs játékszett dobozban

parkoló játékszettel, amely tökéletes kiegészítő minden kis rendőr számára, aki szereti az izgalmas üldözéseket és a bűnüldözési akciókat. Ez a játékszett nem csak egy részletgazdag parkoló pályát kínál, hanem egy valósághű benzinkutat és két rendőrös fém kisautót is tartalmaz, amivel teljessé válik a rendőri élmény.

A parkoló pálya számos kihívást és izgalmas lehetőséget kínál a gyerekeknek, hogy eljátsszanak különböző rendőri bevetéseket és helyzeteket, miközben fejlesztik a koordinációs és stratégiai gondolkodásukat.

A csomagban található két db rendőrös fém kisautó tökéletesen kiegészíti a parkoló pályát, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy részt vegyenek izgalmas rendőri üldözésekben és bevetésekben. A fém kisautók erősek és tartósak, így garantálva, hogy a játék hosszú távon is élvezhető maradjon.

Ideális választás minden kis rendfenntartónak, aki imádja a rendőröket és élvezi a részletesen kidolgozott, interaktív játékokat.

A csomagolás mérete: 37 x 27 cm. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
37
Méret (cm; Magasság)
27
Article No.
48518
Opinions
Be the first to review this product!