Rendőrségi autó platformon, 48354

In stock
Stock:
Rendőrségi autó platformon, 48354
Rendőrségi autó platformon, 48354
Rendőrségi autó platformon, 48354
Rendőrségi autó platformon, 48354
750 Ft

Rendőrségi autó platformon

Fedezd fel a rendfenntartás izgalmas világát ezzel a műanyag rendőrautóval, amely minden kis rendőr rajongó számára elhozza a törvény fenntartásának és a rend védelmének élményét. Ez a játékautó tökéletes választás a gyerekek számára, akik szeretik a rendőrségi járművek világát és a dinamikus játékokat.

A rendőrautó három különböző színben érhető el: a hagyományos kék mellett választhatsz a kommandós fekete és a feltűnő piros változatok közül. Strapabíró, gyermekbarát műanyagból készült, ez a rendőrautó ideális a mindennapi játékhoz. A simán gördülő kerekek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy könnyedén manőverezzenek vele a lakásban vagy a szabadtéren, élvezve a rendőrségi üldözéseket és a kalandokat.

Szerezd be ezt a műanyag rendőrautót, és hozd el a rendőrségi akciók hangulatát a gyermeked szobájába.

Az autó mérete: 15 x 10 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
15
Méret (cm; Magasság)
10
Article No.
48354
Opinions
Be the first to review this product!