Platós rendőrségi jeep, 46712

In stock
Stock:
Platós rendőrségi jeep, 46712
Platós rendőrségi jeep, 46712
Platós rendőrségi jeep, 46712
Platós rendőrségi jeep, 46712
1 500 Ft

Platós rendőrségi jeep

Készülj fel az izgalmas rendőrségi kalandokra ezzel a lenyűgöző platós rendőr jeep játékkal! Ez a játékautó tökéletes választás minden kis rendőr számára, aki szeretne a törvény őrévé válni a játék során. A rendőr jeep erős és strapabíró kialakítása garantálja, hogy bármilyen akció során is megállja a helyét.

A jármű részletgazdag dizájnja igazi rendőrautót idéz, a platós rész pedig extra helyet biztosít a rendőrségi felszerelések tárolására. A jeep mérete és formája ideális a gyerekek számára, így könnyen irányítható és a kisebb kézben is kényelmesen fér.

Játssz a barátaiddal üldözős vagy rendőrségi bevetéses játékokat, és élvezd a jeep robosztus kialakítását és sokoldalúságát. Ez a platós rendőr jeep tökéletes társ lesz minden izgalmas üldözésben és kalandban.

Szerezd be ezt a platós rendőr jeepet, és merülj el a rendőrségi játékok izgalmas világában!

Az autó mérete: 24 x 12 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
24
Méret (cm; Magasság)
12
Article No.
46712
Opinions
Be the first to review this product!