Bébi játék zacskóban - 47384

In stock
Stock:
Bébi játék zacskóban - 47384
Bébi játék zacskóban - 47384
Bébi játék zacskóban - 47384
Bébi játék zacskóban - 47384
690 Ft

Bébi játék zacskóban

 

Fedezd fel a vidámság és a játékosság világát ezzel a csodálatos bébi csörgővel, ami tökéletes választás a legkisebbek számára! Ez a különleges játék nem csak a szemnek, hanem a fülnek is örömöt szerez, miközben fejleszti a baba érzékelését és motoros készségeit.

A csörgő külső része egy 10 cm átmérőjű, lyukacsos szilikon gömb, amely nemcsak biztonságos, hanem kellemes tapintású is, így a babák számára ideális fogókává válik. A gömb könnyű súlya és praktikus mérete biztosítja, hogy a kicsik könnyedén tudják fogni és manipulálni, fejlesztve ezzel finommotoros készségeiket.

A csörgő belsejében egy 6 cm átmérőjű gömb található, amely kellemes hangot ad ki, amikor a baba rázza. Ez a hang segít felkelteni a baba érdeklődését, és hozzájárul a hallás fejlődéséhez. A belső gömbön egy aranyos smiley arc is megtalálható, ami még inkább felhívja a baba figyelmét, és segít az érzelmi felismerés készségeinek fejlesztésében.

Ez a csörgő tökéletes választás azoknak a szülőknek, akik olyan játékot keresnek, ami nemcsak szórakoztató, hanem fejlesztő is. A játék kiváló minőségű anyagokból készült, biztonságos a baba számára, és hosszú távú szórakozást nyújt.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A játék több színben megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem tudunk elfogadni!

Info
Article No.
47384
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!