Tűzoltóautó dobozban, elemes, 47648

In stock
Stock:
Tűzoltóautó dobozban, elemes, 47648
4 795 Ft

Tűzoltóautó dobozban, elemes

Tapasztald meg a hősies tűzoltói akciók izgalmát ezzel az elemes tűzoltóautóval, amely minden kis hős számára elhozza a mentési akciók valósághű élményét. Ez a tűzoltóautó nemcsak a részletgazdag kialakításával tűnik ki, hanem a használható létrájával, lendkerekes kialakításával és az elemes funkcióival is, amelyek még élethűbbé teszik a játékot.

A tűzoltóautó kosaras létrája könnyedén kihúzható és állítható, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy eljátsszanak mindenféle mentési helyzetet, akár a legmagasabb épületek tetején is. A lendkerekes kialakítás gondoskodik róla, hogy az autó simán és gyorsan gördüljön minden felületen, növelve ezzel a játék dinamikáját és interaktivitását.

Az elemes funkciók pedig igazi csúcspontot jelentenek: gombnyomásra a tűzoltóautó lámpái világítani kezdenek, és valósághű hangokat ad ki, ami még inkább beleéli magát a gyermek a tűzoltói szerepbe. Ezek a funkciók nemcsak a játékot teszik izgalmasabbá, hanem a gyerekek képzelőerejét és kreativitását is serkentik.

Szerezd be ezt az elemes tűzoltóautót, és nézd meg, ahogy a gyermeked átéli a tűzoltói hivatás izgalmát és kihívásait egy biztonságos és szórakoztató módon.

A játék működtetéséhez 3 db AG13-as gombelem szükséges melyeket a csomagolás tartalmaz. 

Méret: 26 x 13 x 8 cm.

Info
Méret (cm; Szélesség)
26
Méret (cm; Magasság)
13
Mélység (cm)
8
Article No.
47648
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!