Hibajavító roll, 70728

VAN
Raktárkészlet:
Hibajavító roll, 70728
330 Ft

Hibajavító roll

Fedezze fel a sima és hatékony hibajavítást ezzel a kiváló minőségű hibajavító rollal, ami elengedhetetlen eszköz az irodában, az iskolában vagy akár otthoni használatra is. A precízen tervezett hibajavító roller lehetővé teszi, hogy gyorsan és tisztán javíthassa a hibákat papíron, így megmentve a dokumentumokat, jegyzeteket vagy házi feladatokat a rendezetlen javításoktól.

A hibajavító roll könnyen kezelhető és ergonomikus kialakítású, így a javítás folyamata sima és kényelmes. A pontos alkalmazásnak köszönhetően csak a kívánt területre kerül a javítószalag, így a dokumentum többi része érintetlen marad. A gyorsan száradó formula biztosítja, hogy a javítás után azonnal írható legyen a felület, növelve ezzel a hatékonyságot és csökkentve a várakozási időt.

A hibajavító roll kis mérete lehetővé teszi, hogy könnyen elférjen az íróasztal fiókjában, a tolltartóban vagy az iskolatáskában, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá. A tartós kialakítás biztosítja, hogy a hibajavító roll hosszú ideig megbízható társ maradjon a hibák gyors és hatékony javításában.

Tökéletes választás diákoknak, tanároknak, irodai dolgozóknak vagy bárkinek, aki értékeli a tiszta és precíz munkát.

Méret: 10 x 5 cm.

 

Adatok
Méret (cm; Szélesség)
10
Méret (cm; Magasság)
5
Cikkszám
70728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!