Ajándék ötletek a legjobb barátnőnek

2019.05.13 14:29

Ajándék ötletek a legjobb barátnőnek

 

Az ajándékozás egy igazán hálás és kellemes feladat, már ha egyáltalán feladatnak nevezhető. Azt mondják, öröm adni és kapni, de talán adni izgalmasabb dolog. Főleg akkor, ha az illető az ember legjobb barátnője. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány tökéletes ajándék ötletet, amit érdemes lehet barátnőknek adni.

Hatalmas különbség van barátság és barátság között, de a legjobb barátnő az egy teljesen más kategória. Ráadásul badarság azt gondolni, hogy csak egy nőnek lehet legjobb barátnője, mert ez sem feltétlen van így. Belátom, hogy ritkábban esik ez meg férfiak esetében, de azért előfordul.

Ajándékot adni a legjobb barátnőnek, a legkellemesebb érzés.

A legjobb barátnőt igazán ismeri az ember

Nyugodtan ki lehet jelenteni, hogy az ember a legjobb barátnőjét úgy ismeri, mint önmagát. Ezért sokkal könnyebb ajándékot is választani, adni úgy, hogy igazán örömöt is szerezzünk vele.

 

Válasszunk személyes ajándékot

Érdemes minden találkozás alkalmával résen lenni, mert egy-egy beszélgetés vagy egy esti szórakozás alkalmával, de akár vásárlás vagy fagyizás közben is szerezhetünk információt arról, hogy mi az, aminek örülne a barátnőnk.

Talán észre sem veszi, milyen értékes információt adott nekünk egy-egy “elejtett” szóval, mondattal, de annál nagyobb lesz a meglepetés, amikor átadjuk neki az ajándékunkat.

 

Együtt töltött idő

Készítsünk fotókollázst, vágjunk össze videót. Az együtt eltöltött időkről manapság rengeteg fotót, videót készítünk, hiszen a digitális világ erre ingyen lehetőséget biztosít. Régen az ember meggondolta, mikor kattint egyet a fényképezőgéppel, ma már ez az okostelefonok világában nem probléma.

Használjuk ezt ki, szedjük elő a közösen eltöltött nyaralás, bulizás, szülinapok, karácsonyok, stb. emlékeit, és készítsünk belőlük válogatást. Biztosan örömöt, nevetést, vagy talán egy két örömkönnycseppet is szerezhetünk vele.

Bulizzunk

Lehet az embernek sok jó barátja, haverja annál is több, de azt feltételezem, hogy igaz barátnő leginkább csak egy van. Használjuk is ki ezt a lehetőséget, és tartsunk a haverokkal, barátokkal egy meglepetés bulit a legjobb barátnőnknek, a helyszínt pedig különféle dekorációs elemekkel fel lehet dobni.

Nem feltétlen kell egy kisebb vagyont elkölteni, fogjunk össze, készítsünk magunk hidegtálat, koktélokat. Dekoráció pedig elérhető a webáruházunkból vagy személyesen a boltunkban.

 

Különleges ajándék ötletek barátnőnek: vigyük el pihenni

Szervezzünk meg egy pár napos pihenést, utazást. Többféle lehetőség van egy-két éjszakára szobát bérelni, szakítsuk ki a legjobb barátnőnket a mindennapi mókuskerék futóversenyéből, töltsünk el együtt pár napot aktív, élménydús pihenéssel. Egy közös szaunázás, masszázs vagy egyforma körmök készítése is lehet szép ajándék.

 

Ha a barátnőnek családja van

Ha van lehetőségünk kettesben programokat csinálni, az remek. Ha ez a lehetőség nem igazán működik, akkor adjunk neki olyan élményutalványt, ahol a családjával együtt tud egy kalandos napot eltölteni.

Egy anyának öröm egy élményfürdőben vagy kalandparkban eltöltött nap, ahol a gyerkőceivel együtt szerezhet új élményeket.

 

Ha van valami hobbija, vagy gyűjt valamit

Könnyű dolog lehet, ha van olyan hobbija, aminek kapcsán tudunk ajándékot választani. Ebben az esetben egy utalvány is lehet jó ötlet, amit egy adott boltban tud levásárolni, ahol a hobbijának megfelelő termékeket árusítanak. Ez azért is fontos, mert nem biztos, hogy olyan eszközt, alapanyagot tudunk venni, amire épp szüksége van. Ha pedig szenvedélyes gyűjtője valaminek, akkor szabad a pálya, hiszen bármilyen új, még nem létező darab jól jön egy gyűjteménybe.


Reméljük sikerült jó ötleteket adnunk a következő szülinapra vagy fontos eseményre. Nézzen szét áruházunkban
rengeteg ajándék közül válogathat.