2019 trendi ajándékai, vagy ilyen nincs is?

2019.08.03 10:00

2019 trendi ajándékai, vagy ilyen nincs is?

Jogos a kérdés, de talán egyszerűbb a válasz, mint gondolnánk. Trendek vannak ugyan, esküvői, ruházati, szépségipari, trendi lehet egy autó, de azt gondolom az ajándék nem igazán. Vagy mégis van olyan, hogy trendi ajándék? Derítsük ki.

 

Mit is jelent igazán a trendi szó?

Aktuálisan divatos, felkapott, menő. Egyfajta irányultság. Webáruházunkban igyekszünk ennek maximálisan meg is felelni.

Az ajándék szóljon annak, akinek szánjuk

Ha valakit meg szeretnénk lepni, annak az ajándéknak nem trendinek, hanem értelmesnek, vagy pont hogy értelmetlennek, ám humorosnak kell lennie. Semmiképpen sem trendinek. Nézzünk néhány lehetőséget:

 

Legyen személyre szóló és komoly

Ebben az esetben figyelembe kell venni, hogy milyen kapcsolat fűz az illetőhöz. Netán közeli rokon, szülő, feleség, férj, gyerek, nagyszülő, nagynéni, nagybácsi, unokaöccs, stb., stb…

Számít a nem, a kor, és az is, milyen a viszonyunk az illetővel. Ha van valódi érdeklődés, kapcsolat, nyilván sokkal jobban ismerjük őt és vágyait, hogy örömet tudjunk szerezni neki, mintha régen nem látott vagy soha nem is ismert rokonról beszélünk. Ha tudunk választani személyes ajándékot, az nagyon jó, ha nem, maradnak a hagyományos értékek, mint az ékszer, ital, csokoládé és vásárlási utalvány. Ezek ugyan kevésbé szoktak személyesek lenni, ám ennek ellenére hasznos és értékes ajándékok lehetnek.

 

Legyen nagyon de nagyon vicces

Feltételezhető, hogy ebben az esetben mindegy, honnan ered a kapcsolat, rokoni e vagy sem, közel kell magunkhoz tudni az illetőt, mert a vicces ajándékok már nagyon is személyre szólnak. Ha túl “pofátlan” az ajándék, akkor biztosan mély és őszinte kapcsolatot ápolunk, mert csak ebben az esetben válik érthetővé a vicces meglepetés.

 

Ha mégis trendi ajándékra vágyunk, azt inkább szezonálisnak fordítanánk

Éppen nyár van, talán ez még több lehetőséget rejt magában, mint a tél, bár az is lehet, hogy tévedek, csak számomra a meleg nyár szívet melengetőbb mint a hideg évszak. Ízlések és pofonok ugye…

Szóval, ha nyáron választunk ajándékot, mindjárt alapul is vehetjük az évszakot. A nyaralással kapcsolatos ajándékok robbanni szoktak, hiszen ki ne örülne egy hosszú hétvégi kiruccanásnak, vagy egy nyárhoz kapcsolódó ajándékutalványnak. 

Nyáron közelebb állunk a természethez is, a bőrünket éri a napfény, a meleg, a szellő, a vizek simogatása, míg télen be vagyunk burkolva nagykabátba, sapkába, és hiába szeretünk a szabadban lenni, ehhez köthetjük az ajándékainkat is. 

 

Trendi, avagy éppen menő játékok

Az egyik ilyen játék mostanában a fidget spinner, és mivel ennyien szeretik, a gyártók nem is fukarkodnak a dizájnnal. Kapható olcsóbb, drágább, az egyszerű kiviteltől, a drága ékszerszerű megjelenésig mindenféle. 

 

Egy rajongónak szánt ajándék mindig trendi

Ez természetes, így hát könnyű is a feladat akkor, ha egy rajongót szeretnénk megajándékozni. Hogy miért rajong az illető az nagyjából mindegy is.