A legjobb stratégiai társasjátékok gyerekeknek

A társasjátékok alapvetően sok képességet, készséget fejlesztenek, összehozzák az embereket, közös családi szórakozást nyújtanak. Közeledik a húsvét, a tavasz és a Húsvéti Nyúl mellett elérkezett a tavaszi szünet ideje is az iskolákban, lesz idő kipróbálni néhány izgalmas társasjátékot. Nézzünk meg, hogy melyek a legjobb stratégiai és egyéb szórakoztató társasjátékok gyerekeknek.

Stratégiai társasjáték gyerekeknek

Mi az ideális szülinapi ajándék egy 3 évesnek?

A harmadik életévüket betöltő gyerekek szivacsként szívnak magukba mindent a világból. Érdeklődésük végtelen, de mivel minden gyerek teljesen más személyiség, amikor szülinapi ajándékot választunk egy 3 évesnek, ezt mindenképp vegyük figyelembe.

Vannak tipikusan lányos vagy fiús ajándékok, bár nagyon élesen nem lehet elhatárolni ezeket, mert egy kislánynak is lehet venni kisautót, építőkockát vagy barkácsolós készletet is, illetve egy kisfiúnak is babát vagy fűzhető gyöngyöt, ha láthatóan az érdekli. Ebben az életkorban minden fejleszti a gyerekeket. Méghozzá tetőtől talpig. Készséget, képességet, személyiséget egyaránt.

Áruházunkban se szeri se száma azoknak a játékoknak, melyek nem a sarokban tárolt, egyszer használt darabok közé fognak kerülni, hanem hasznos kedvencei lehetnek a gyerkőcöknek.

Az ideális szülinapi ajándék egy 3 évesnek.

Ajándéktárgyak nőknek, avagy minek örülnek a hölgyek?

Ez egy nagyon nehéz kérdés, azonban nincs egyértelműen jó válasz arra, hogy milyen ajándéktárgyakat érdemes adni a nőknek.

Nem csak férfiak teszik fel, hanem a nők is, hiszen annyi ünnep, alkalom van, amikor egy nőnek veszünk ajándékot. Legyen az közeli vagy távolabbi rokon, ismerős, barát, tanár, igazából hosszú is lenne a lista. Mai cikkünkben igyekszünk egy rövid útmutatót adni arról, hogy mit érdemes választani a hölgyek számára egy-egy alkalomra.

Ajándéktárgyak nőknek, avagy minek örülnek a hölgyek?

Kislányoknak klasszikus és hasznos ajándékok a babák

Bár megszámlálhatatlan lehetőség van rá, hogy milyen ajándékot vásároljunk egy kislánynak, mégis általában a babák jutnak először eszünkbe. Ez nem véletlen! A nő alapvetően az anyaságot, a termékenységet hordozza magában, s már pici gyermekkorban is tudattalanul ezt erősítjük a lányokban. Igazából ez működik a maga természetes útján.

 

Hajasbabák kislányoknak.

Családi társasjátékok otthon, amik összehoznak kicsiket és nagyokat

 

A családi fészek az a hely, ahol a világ zajától, bajától kiszakadva teremthetünk nyugodt körülményeket, vidámságot, örömet. Persze ez nem azt jelenti, hogy a lakásunkba lépve egy csoda világban minden bajunk elillan, de olyan napokon, amikor a pihenés lép előtérbe, tervezzünk közös elfoglaltságot a családtagokkal. Erre tökéletesek például a társasjátékok, amiket bármikor játszhatunk otthon.

Családi társasjátékok otthonra.