Gemkapocs, térképtű és rajzszög - 71296

In stock
Stock:
Gemkapocs, térképtű és rajzszög - 71296
715 Ft
Unit price: 3.33 Ft/db

Gemkapocs, térképtű és rajzszög

 

Fedezd fel ezt az univerzális készletet, ami minden irodai, iskolai vagy otthoni asztalon kötelező darab! A Gemkapocs, térképtű és rajzszög készlet nem csupán praktikus, hanem elegánsan is csomagolt, így az asztalod dísze is lehet, miközben rendet tart és segít az organizációban.

A gemkapcsok kiválóan alkalmasak papírlapok összefogására, de a pénzszorításban is jeleskednek. Készülj fel rá, hogy végre nem kell a fiókból kifogyva újra meg újra keresgélned!

A térképtűk olyan sokoldalúak, hogy a hirdetőtáblától az öltözködésig bármilyen kreatív vagy praktikus felhasználásra készen állnak. A hegyük éles, a fogásuk biztos – minden, amire szükséged lehet.

A rajzszögek pedig tökéletesen alkalmasak fényképek, emlékek vagy fontos papírok falra szögezésére. Stabilak és erősek, így nem kell attól tartanod, hogy könnyen kihullanak.

Ne hagyd, hogy az apróságok miatt bonyolulttá váljon a napod. Legyen nálad mindig egy készlet, amivel könnyedén rendet tarthatsz! Ráadásul a készlet olyan kompakt, hogy akár a táskádban is elfér, így bárhová magaddal viheted. Rendeld meg most, és tedd egyszerűvé az életed!

 

A készlet tartalma:

- gemkapocs: 100 db +/- 5 db

- térképtű: 35 db +/- 5 db

- rajzszög: 80 db +/- 5 db

Info
Article No.
71296
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!