Szabadtéri játékok

Sajnos az informatikai eszközök terjedésével egyre kevesebbet vannak a gyerekek és a felnőttek is szabad levegőn, kint a természet lágy ölén. Feszített a tempó, ahhoz hogy meg tudja adni a szülő a gyermekének mindazt, amire szüksége van, és azt is, amiről úgy véli szüksége van, sokat kell dolgozni.

Ez sajnos nem ennyire egyszerű. Az egyre több munka és egyre kevesebb szabadidő rombolja a testet, lelket. Gyermekét, felnőttét egyaránt. Legtöbbször akkor eszmélünk fel ebből a hajszából, amikor valahol beüt a baj, az egészségünk bánja kárát a tempónak.

Érdemes azonban az innen-onnan lecsíphető szabadidőnket a természetben tölteni, még viszonylag rosszabb, hűvösebb idő esetén is, mert állóképességet javít, emeli a tüdő kapacitását, feltölti a szervezetet. Ehhez nyújtanak segítséget a szabadtéri játékok.

A Szoti játékbolt, ajándék áruház kínálatában számtalan jobbnál jobb ilyen játékot talál, érdemes böngészni közöttük és megtalálni azt, ami a felnőtteket is a szabadba csábítja. Olyan játékokat is találunk a választékban, melyek gyerekkorunk játékai voltak, mint a labda kilövő szett vagy a pisztoly, korong kilövő. Vigyük a gyerekeket levegőre a közös játékért, éljük át velük együtt a versengés, futás örömét.

View:
 
Sort by: