Teniszlabda csomag, 3 darabos, 19785

In stock
Stock:
Teniszlabda csomag, 3 darabos, 19785
1 210 Ft

Teniszlabda csomag, 3 darabos

Fedezze fel új, három darabos teniszlabda szettünket, amelyet kifejezetten az éles és pontos játékhoz terveztek, legyen szó akár kezdőről, hobbijátékosról vagy versenyzőről. Minden labda az élvonalbeli játékhoz szükséges minőségi jellemzőkkel rendelkezik, így biztosítva, hogy minden ütés maximális hatékonyságot és kiváló játékélményt nyújtson.

A szettünk által kínált teniszlabdák kiváló ütési érzetet biztosítanak, köszönhetően a különleges, nagy sűrűségű filc borításnak, ami optimális ellenállást nyújt a levegőben, így a labdák repülése pontos és kiszámítható maradhat minden egyes játék során. A kivételes tartósságú mag garantálja, hogy a labdák megtartsák formájukat és rugalmasságukat, akár szigorú ütéseknek legyenek is kitéve.

Szettünkben található labdák kiemelkednek az energikus és éles visszapattanásukkal, ami lehetővé teszi a játékosok számára, hogy teljes mértékben kihasználják az erejüket és a gyorsaságukat a pályán. Legyen szó erőteljes szervákról, mély ütésekről vagy finom pöckökről a háló mellett, ezek a labdák tökéletes választást jelentenek a játék minden aspektusában.

A három darabos szettünk ideális választás azok számára, akik komolyan veszik a teniszt és szeretnének egy megbízható, hosszan tartó labda szettel rendelkezni. Akár edzésekre készül, akár barátokkal méri össze tudását, ezek a labdák minden körülmények között megállják a helyüket. A szett praktikus csomagolása biztosítja, hogy a labdák megőrizzék frissességüket, így Ön minden egyes alkalommal a legjobb teljesítményre lehet képes.

1 db teniszlabda mérete:  kb. 7 cm. 

A csomagolás mérete: 10 x 27 cm. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Info
Méret (cm, Átmérő)
7
Article No.
19785
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!