Katonai autó dobozban, 48563

In stock
Stock:
Katonai autó dobozban, 48563
2 850 Ft

Katonai autó dobozban

Fedezd fel a katonai kalandok izgalmát ezzel a műanyag rakétakilövős katonai autóval, amely tökéletes választás minden kis hadvezér számára, aki szereti a katonai akciókat és a stratégiai játékokat. Ez a lenyűgöző játékautó egyedülálló designnal és részletességgel rendelkezik, beleértve a rakétákat, amelyek hozzájárulnak a jármű valósághű és izgalmas megjelenéséhez.

A katonai autó erős, tartós műanyagból készült, így garantálva, hogy ellenálljon a gyerekek aktív játékának és a játék során keletkező kopásnak. A részletesen kidolgozott dizájn és a hiteles katonai színek és jelzések serkentik a gyerekek képzeletét és kreativitását, miközben játékosan ismerkednek meg a katonai járművek világával.

A rakéták hozzáadnak a jármű harci hangulatához, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy különféle harci helyzeteket játsszanak el, miközben fejlesztik a stratégiai gondolkodásukat és a problémamegoldó képességüket.

Ideális ajándék minden kis katonai rajongónak, aki szereti a katonás témájú játékokat és élvezi a részletesen kidolgozott, interaktív játékokat.

Az autó mérete: 23 x 13 cm.

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
23
Méret (cm; Magasság)
13
Article No.
48563
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!