Műanyag tálca, 40 x 28 cm, 32783

NEW
In stock
Stock:
Műanyag tálca, 40 x 28 cm, 32783
1 125 Ft

Műanyag tálca, 40 x 28 cm

Ismerje meg ezt a stílusos és funkcionális 40 x 28 cm méretű műanyag tálcát, amely tökéletes kiegészítője lehet otthonának vagy akár irodájának. A tálca elegáns, visszafogott zöld növényes díszítéssel büszkélkedhet, amely harmonikusan olvad bele a fehér alapszínbe, így egy modern és természetközeli megjelenést kölcsönöz.

A tálca ideális mérete lehetővé teszi, hogy könnyedén szervírozzon rajta ételeket, italokat, vagy akár díszítőelemként is használja, legyen szó nappaliról, konyháról vagy étkezőről. A műanyagból készült tálca rendkívül tartós és könnyen tisztítható, ami hosszú távú használatot biztosít.

A tálca letisztult kialakítása tökéletesen illeszkedik bármilyen környezetbe, és a növényes motívumok egy csipetnyi eleganciát és frissességet visznek minden asztalterítékbe. Akár egy elegáns vacsora, egy baráti összejövetel vagy egy családi reggeli alkalmával is tökéletes választás.

Szerezze be ezt a gyönyörű, zöld növényes mintával díszített műanyag tálcát, és tegye otthonát vagy munkahelyét még vendégszeretőbbé és stílusosabbá.

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
40
Méret (cm; Magasság)
28
Article No.
32783
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!