RC távirányítós autó dobozban - 48259

In stock
Stock:
RC távirányítós autó dobozban - 48259
3 595 Ft

RC távirányítós autó dobozban

 

Éld át a sebesség izgalmát ezzel a kiváló minőségű RC távirányítós sportautóval! Ez a rendkívüli jármű nem csak a gyerekek, de a gyermekszívű felnőttek számára is hihetetlen szórakozást nyújt.

 

Az autó lenyűgöző sebességre képes, mely lehetővé teszi a száguldás élményét a szabadban vagy otthon, a szobában is. A könnyen használható távirányítóval az irányítás gyerekjáték, legyen szó előre haladásról, hátramenetről vagy kanyarodásról.

 

A sportautó kialakítása élethű, a legapróbb részletig kidolgozott, így a gyerekek képzelete szabadon szárnyalhat, amint versenyre kelnek a leggyorsabb autó címért. A strapabíró műanyagból készült karosszéria gondoskodik arról, hogy az autó még a legvadabb kalandokat is kiállja.

 

És ez még nem minden! A játékautó biztonságosan irányítható és kiváló manőverező képességgel rendelkezik, így garantáltan minden gyermek kedvencévé válik. Merülj el a sebesség világában, és éld át a versenyautózás izgalmait a nappalidban!

A játék működtetéséhez 2 darab AA-s ceruzaelem (nem tartozék) és a csomagolásban található tölthető 3,7 V-s akkumulátor szükséges. 

Méret: 19 x 5 x 8 cm.

A csomagolás mérete: 26 x 9 x 11 cm.

 

Az ár 1 darabra vonatkozik!

 

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadhatunk el.

Info
Méret (cm; Szélesség)
19
Méret (cm; Magasság)
5
Mélység (cm)
8
Article No.
48259
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!