Rendőrségi autó platformon, 48556

In stock
Stock:
Rendőrségi autó platformon, 48556
Rendőrségi autó platformon, 48556
Rendőrségi autó platformon, 48556
Rendőrségi autó platformon, 48556
2 875 Ft

Rendőrségi autó platformon

Fedezd fel a rendfenntartás izgalmas világát ezzel a műanyag rendőrautóval, amely készen áll arra, hogy a kis rendőrök a törvény betartásának és a bűnüldözés izgalmának világába repítse őket. Ez a játékautó tökéletes választás minden rendőrség iránt rajongó gyerek számára, aki szeretné átélni a rendőrségi akciókat és a gyorsaság élményét.

A műanyag rendőrautó két markáns színben, kékben és feketében is elérhető, így lehetőséget biztosítva a gyerekeknek, hogy a kedvüknek megfelelő autót válasszák. Mindkét szín jellegzetes a rendőrségi járművekre, így bármelyiket is választják, garantáltan hiteles élményben lesz részük.

Strapabíró műanyagból készült, ez a rendőrautó ideális a mindennapi játékhoz. A részletesen kidolgozott dizájn, a jellegzetes rendőrségi jelzések és a fények hozzájárulnak a játékautó élethű megjelenéséhez, ami még izgalmasabbá teszi a játékot. A simán gördülő kerekek lehetővé teszik a gyerekek számára, hogy könnyedén irányítsák az autót, élvezve a rendőrségi üldözéseket és a kalandokat.

Szerezd be ezt a műanyag rendőrautót, és hozd el a rendfenntartás izgalmát a gyermeked szobájába.

Mérete: 28 x 10 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
28
Méret (cm; Magasság)
10
Article No.
48556
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!