Bella EÜ. betét, ultra energy, 10 db - 00470

In stock
Stock:
Bella EÜ. betét, ultra energy, 10 db - 00470
555 Ft
Unit price: 56 Ft/db

Bella egészségügyi betét, ultra energy, 10 db

 

Ez a termék a Bella márka for Teens elnevezésű, Ultra Energy egészségügyi betétje, amely kifejezetten fiatal lányok számára készült. A csomagolás friss, fiatalos megjelenést sugároz, élénk színekkel és barátságos grafikával, amely azonnal felkelti a figyelmet. A csomagban 10 darab betét található, amelyek különösen vékonyak, így kényelmesen illeszkednek, és a mindennapi használat során szinte észrevétlenek maradnak.

Egyedülálló tulajdonsága, hogy deofresh technológiával van ellátva, amely kellemes illatot biztosít egész napra, segítve ezzel a frissesség fenntartását. A termék csomagolásán feltüntetett piktogramok közül kiemelkedik a „plastic in product” jelzés, ami arra hívja fel a figyelmet, hogy a betétben műanyag is található, ami a biztonságos, szivárgásmentes használatot segíti elő.

Ez a termék ideális választás azoknak a fiataloknak, akik aktív életmódot folytatnak, és biztosak akarnak lenni abban, hogy mindig védve és frissen érzik magukat. Vásárold meg most webáruházunkban, és tapasztald meg a Bella minőségét!

Info
Article No.
00470
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!