Professzor Láng Elma: házi kedvencek társasjáték - 00798

In stock
Stock:
Professzor Láng Elma: házi kedvencek társasjáték - 00798
2 030 Ft

Professzor Láng Elma: házi kedvencek társasjáték

 

Hahó, gyerkőcök! Készüljetek fel egy állatos kalandra Professzor Láng Elma társasjátékával, amelynek címe: „Házi kedvencek világa”. Kutyusok szeme ragyog, cicák dorombolnak, nyuszik ugrálnak és teknősök lassacskán csoszognak ebben az izgalmas játékban. De nem csak a cuki kisállatokkal találkozhatsz itt! Meglepetésekkel teli, ritka háziállatok is várnak rád, akikről még sosem hallottál.

De nem csak játék ez! A kártyákon rengeteg érdekes információt találsz kedvenc állataidról, és még azt is megtanulhatod, hogyan gondozd őket a legjobban. Hogy ne csak az ismereteid nőjenek, de a szórakozás is garantált legyen, a kártyákon kvízkérdések, igaz-hamis állítások és többféle választási lehetőségek is helyet kaptak. Akár kezdő vagy, akár már egy kis állatszakértő, mindkét szinten találsz kihívást!

És mi mindent találsz ebben a dobozban? Az állatokkal teli 30 izgalmas kártya mellett egy dobókocka is segíti a játékot, hogy még érdekesebb legyen minden forduló. És természetesen egy útmutató is segíti a kalandodat, hogy biztosan tudj mindent az állatos játékról. Indulj el a házi kedvencek világában és fedezd fel az állatok csodálatos birodalmát!

Info
Article No.
00798
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!