EVY lady tisztasági betét tanga 20db - 00915

In stock
Stock:
EVY lady tisztasági betét tanga 20db - 00915
310 Ft
Unit price: 16 Ft/db

EVY lady tisztasági betét tanga 20db

 

Az Evy Lady Tisztasági Betét Tanga 20 darabos kiszerelésben kapható, és különleges kialakításának köszönhetően kiváló választás tanga fazonú fehérneműkhöz. A termék légáteresztő anyagból készült, így egész nap friss és kényelmes érzetet biztosít. A puha, hitelesített bio pamut fedőréteg megakadályozza az irritációt, miközben a nedvességet hatékonyan felszívja és távol tartja a bőrtől.

Specifikációk:

  • Légáteresztő: Biztosítja a bőr szellőzését, megakadályozva a nedvesség felhalmozódását.
  • Puha pamut fedőréteg: Hitelesített bio pamutból készült, amely kíméletes a bőrhöz.
  • Nedvszívó mag: Hatékonyan felszívja a nedvességet, biztosítva a száraz érzetet.
  • Parfümmentes és festékmentes: Ideális érzékeny bőrűek számára, mivel nem tartalmaz irritáló anyagokat.
  • Klórmentes: Környezetbarát, mivel a gyártás során nem használtak klórt.

Az Evy Lady Tisztasági Betétek tökéletesek mindennapi használatra, különösen azok számára, akik érzékeny bőrűek, és természetes anyagokból készült termékeket keresnek.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Info
Article No.
00915
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!