Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett, 03556

NEW
In stock
Stock:
Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett, 03556
Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett, 03556
Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett, 03556
Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett, 03556
5 150 Ft

Gabi babaháza, 3 az 1-ben társasjáték szett

A Gabi babaháza 3 az 1-ben társasjátékok fergeteges mókára hívják a kicsiket már 4 éves kortól. Mert a csomagolásban nem egyetlen egy, de nem is kettő, hanem rögtön három különböző társas érkezik, úgy hogy mindegyik a népszerű Netflix sorozat alapján készült. Így nem meglepő, hogy azonnal elvarázsolja a cicaimádó Gabiért rajongó kis hölgyeket. Ugyanis bármelyik társasjátékkal is foglalatoskodnak éppen, az szépen illusztrált, gyermekkezekre tervezett elemeket tartalmaz. Ezért már az óvodások is boldogulhatnak vele.

A csomagban megbújik egy Gabi babaháza - Dominó szett, egy Gabi babaháza - Jumbo kártyajáték, illetve egy Gabi babaháza - Pop Up Ki nevet a végén? társasjáték. Már pusztán a gyűjteményben szereplő játékok neveiből is látszik, hogy tökéletes választásnak bizonyulnak, ha fejlesztené gyermeke figyelmét, memóriáját, kézügyességét és kudarctűrő képességét. Emellett pedig az sem elhanyagolható, hogy mind a három társas jó választás utazáshoz. A Ki nevet a végén Pop Up vezióját például direkt ezzel a céllal alkotta meg a minőségéről híres Spin Master. Hiszen a speciális bábuknak és a búra alatt lévő dobókockának köszönhetően a játékelemek nem esnek le a tábláról még akkor sem, ha például vonat vagy kocsiban játszanak a gyerekek.

Hozza össze a Gabi babaháza című sorozatért rajongó gyerkőcöket egy fergeteges játékélményre, és segítsen nekik abban, hogy kiteljesedjen barátságuk a közös időtöltés alatt. Mert a 3 az 1-ben társasjátékok remekül hatnak a társas kapcsolatokra is.

A csomag tartalma: 1 db Pop Up Ki nevet a végén társasjáték Gabi babaháza változatban, 1 db Dominó játék, 1 db Jumbo kártyajáték és a szükséges játékszabályok.

A csomagolás mérete: 61 x 20 cm.

A játékokat 4 éves kortól ajánljuk. 

Az ár 1 szettre vonatkozik!

Info
Méret (cm; Szélesség)
61
Méret (cm; Magasság)
20
Article No.
03556
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!