Jégvarázs 2, 2 dl-es papír pohár, 8 darabos csomag, 05039

In stock
Stock:
Jégvarázs 2, 2 dl-es papír pohár, 8 darabos csomag, 05039
1 030 Ft
Unit price: 103 Ft/db

Jégvarázs 2, 2 dl-es papír pohár, 8 darabos csomag

Hozza el a varázslatot a gyermek születésnapi partijára vagy bármilyen ünnepi eseményre ezzel a 8 darabos Jégvarázs 2 díszítésű papír pohár csomaggal! Minden pohár 2 dl italt képes befogadni, tökéletes méret a kicsiknek és nagyoknak egyaránt, így garantált, hogy a vendégek hidratáltak maradnak a buli során.

Ezek a gyönyörűen tervezett poharak azonnal felhívják a figyelmet a rajongók körében, mivel Elsa, Anna és a többi kedvelt karakter ragyogó képeivel díszítettek a Jégvarázs 2 meséből. Ideális választás, ha egy különleges, tématartó eseményt szeretne szervezni, ahol minden részlet számít.

A poharak nem csak praktikusak, de dekoratívak is, hozzáadva a party hangulatához és segítve abban, hogy a gyerekek (és persze a felnőttek is) teljes mértékben belemerülhessenek a Jégvarázs varázslatos világába. Továbbá, mivel papírból készültek, egyszerűen használhatók és környezetbarát módon eldobhatók, így kevesebb munkát adnak a parti utáni takarítással.

Válassza ezt a 8 darabos Jégvarázs 2 díszítésű papír pohár csomagot a következő gyermekzsúrra vagy tematikus rendezvényre, és nézze, ahogy a kicsik szeme felcsillan a mesébe illő varázslat láttán!

A poharak űrtartalma: 2 dl.

A csomag tartalma: 8 darab papír pohár.

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

Info
Méret (dl)
2
Article No.
05039
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!