Gumilabda hableány , 23 cm - 08436

In stock
Stock:
Gumilabda hableány , 23 cm - 08436
Gumilabda hableány , 23 cm - 08436
Gumilabda hableány , 23 cm - 08436
Gumilabda hableány , 23 cm - 08436
940 Ft

Gumilabda hableány , 23 cm

 

A Hableányos gumilabda egy varázslatos játék, amely garantáltan vidámságot és élményeket fog nyújtani minden gyereknek. A labda 23 cm átmérőjű, kényelmesen megfogható, így tökéletesen alkalmas az aktív szabadidős tevékenységekre.

A labdát azoknak ajánljuk, akik szeretnének úszni az árral, és szívesen játszanak a vízben. A labda designja a hableányok mítoszát idézi fel, ami különlegessé és varázslatossá teszi a játékot.

A szlogen, ami a termékre jellemző, "Legyél hableány, kelts hullámokat" megmutatja, hogy mindenki számára elérhető az élmény, hogy hableányként úszkáljon a vízben, miközben örömteli hullámokat kelt maga körül.

A Hableányos gumilabda kiváló ajándék lehet a nyári időszakban, például születésnapra. A labda strapabíró anyagból készült, így hosszú időn keresztül használható, és bármelyik tengerparti vagy medencés nyaralás elengedhetetlen kelléke lehet.

Ha szeretnél egy különleges és szórakoztató játékot, ami még azokat is feldobja, akik nem szeretnek úszni, akkor ne habozz tovább, szerezd be a Hableányos gumilabdát, és legyél te is egy igazi vízi hős.

 

FIGYELEM! EGY RENDELÉSBEN LEADOTT 5 DB-NÁL TÖBB LABDÁT, CSAK LEERESZTETT ÁLLAPOTBAN TUDUNK ELKÜLDENI!

Info
Article No.
08436
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!