Véres férfi álarc, műanyag, 09722

In stock
Stock:
Véres férfi álarc, műanyag, 09722
1 395 Ft

Véres férfi álarc, műanyag

Készülj fel a Halloween-i rémületre ezzel a hátborzongató műanyag, véres férfi álarccal, ami tökéletes választás, ha igazán félelmetes megjelenést szeretnél kölcsönözni magadnak. Legyen szó ijesztő buliról, jelmezbálról vagy csak egy vicces tréfáról a barátaiddal, ez az álarc garantáltan mindenki figyelmét rád vonzza.

Az álarc részletesen kidolgozott, véres hatása igazán rémisztővé teszi. A realisztikus sebek és a vérző nyomok olyan hatást keltenek, mintha épp egy horrorfilmből léptél volna elő. A férfias vonásokkal rendelkező álarc tökéletesen illeszkedik az arcodhoz, így biztosítva, hogy megkapod a kívánt hatást.

A műanyagból készült álarc könnyű és strapabíró, így egész este kényelmesen viselhető, akár mozogsz, táncolsz vagy csak beszélgetsz. A rugalmas pánt segít abban, hogy az álarc stabilan a helyén maradjon, így nem kell aggódnod, hogy elmozdulna.

Szerezd be ezt a véres férfi álarcat, és változz át a Halloween éjszakájának legrémisztőbb alakjává. Tökéletes választás, ha szereted a borzongást és készen állsz arra, hogy igazi rémületet kelts a körülötted lévőkben.

Méret: 18 x 20 cm.

 

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
18
Méret (cm; Magasság)
20
Article No.
09722
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!