Bella egészségügyi betét, szárnyas, Nova 20 db - 11278

In stock
Stock:
Bella egészségügyi betét, szárnyas, Nova 20 db - 11278
755 Ft
Unit price: 38 Ft/db

Bella egészségügyi betét, szárnyas, Nova 20 db

 

A Bella Nova betétek 20 darabos kiszerelésben elérhetők, és kiváló választást jelentenek a kényelmes és biztonságos védelem érdekében. Ezek a betétek légáteresztő anyagból készültek, amely biztosítja a megfelelő szellőzést és minimalizálja a bőrirritáció kockázatát. Az extra puha fedőréteg finoman érintkezik a bőrrel, így kényelmes viseletet biztosít egész napra. Fontos kiemelni, hogy ezek a betétek illatmentesek, így érzékeny bőrűek számára is ideálisak. A növényi alapú abszorbens mag hatékony nedvszívó képességgel rendelkezik, és klórmentesen fehérített, ami tovább fokozza a környezetbarát jellemzőit​​.
Ezek a jellemzők különösen fontosak azok számára, akik természetes és bőrbarát termékeket keresnek, miközben a legjobb védelmet szeretnék élvezni.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Info
Article No.
11278
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!