Kallos KJMNhajkiegyenesítő spray 200ml - 11455

In stock
Stock:
Kallos KJMNhajkiegyenesítő spray 200ml - 11455
860 Ft
Unit price: 4.3 Ft/ml

Kallos KJMNhajkiegyenesítő spray 200ml

 

A Kallos Hair Straightener Spray egy hővédő hajkiegyenesítő spray, amely gyors és egyszerű hajkiegyenesítést biztosít hajvasaló vagy hajszárító használatával. A spray védi a hajat a hőkárosodástól, megőrizve annak természetes nedvességtartalmát és szerkezetét. A termék emellett hidratáló és tápláló hatású, mivel hidrolizált tejfehérjéket és különböző vitaminokat tartalmaz.

Specifikációk:

  • Hővédelem: Megóvja a hajat a hajszárító és hajvasaló hőjétől.
  • Hidrolizált tejfehérjék: Táplálják és erősítik a hajszálakat.
  • Könnyű használat: Egyszerűen permetezze nedves vagy száraz hajra hajszárítás vagy hajvasalás előtt.
  • Nem nehezíti el a hajat: Könnyű formula, amely nem hagy ragacsos érzetet.

A Kallos Hair Straightener Spray ideális választás mindennapi használatra, mivel egyszerűvé és biztonságossá teszi a hajformázást, miközben védi és ápolja a hajat.

 

Kedves Vásárlónk!

Felhívjuk figyelmét, hogy a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet értelmében Ön a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül jogosult elállási jogával élni. Az elállási jog azonban nem gyakorolható olyan zárt csomagolású termékek esetében, amelyek egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontásuk után nem küldhetők vissza. Kérjük, hogy higiéniai termékek esetében csak akkor bontsa fel a csomagolást, ha biztos abban, hogy megtartja a terméket.

Ez a tájékoztatás minden hasonló, zárt csomagolású higiéniai termékre érvényes, így kérjük, hogy vásárlás előtt alaposan fontolja meg döntését.

Info
Article No.
11455
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!