Szívpárna felirattal, 48 cm - 14455

In stock
Stock:
Szívpárna felirattal, 48 cm - 14455
4 090 Ft

Szívpárna felirattal, 48 cm

 

Kényeztesd magad vagy szeretteidet ezzel a szív alakú plüss párnával, ami tökéletes kiegészítője lehet bármely otthonnak vagy különleges alkalomnak. Ez a vörös színű párna, melynek mérete 48 cm, nem csak kényelmes, hanem a rajta lévő "I LOVE YOU" felirattal egy szeretetteljes üzenetet is közvetít.

Legyen szó Valentin-napról, évfordulóról vagy csak egy meglepetésről, ez a párna mindig szívet melengető ajándék. A párna élénk vörös színe és a szív forma együttesen teremt meghitt és romantikus hangulatot, míg az "I LOVE YOU" felirat tökéletesen kifejezi az érzéseidet.

A párna mérete ideális díványokra, ágyak díszpárnájaként, vagy akár ölelésre várva a nappaliban. A puha anyag és a kényelmes tapintás biztosítja, hogy nem csak szép, hanem praktikus és kényelmes kiegészítője legyen otthonodnak.

Válaszd ezt a szív alakú plüss párnát, ha egy különleges és gondosan megválasztott ajándékot szeretnél adni, ami nem csak egy tárgy, hanem egy szeretetet és meghittséget sugárzó kiegészítő. Ez a párna tökéletes módja annak, hogy kifejezd érzéseidet és melegséget vigyél a mindennapokba.

Info
Article No.
14455
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!