Lada 1500 és Lada Niva fémautó, 17585

In stock
Stock:
Lada 1500 és Lada Niva fémautó, 17585
2 470 Ft

Lada 1500 és Lada Niva fémautó

Fedezze fel a Lada 1500 és Lada Niva fémautóinkat, amelyek tökéletesen tükrözik a klasszikus orosz gépjárművek formáját és funkcióját. Ezek az autómodellek kiemelkedő részletekkel és autentikus kialakítással büszkélkednek, beleértve a nyitható ajtókat, amelyekkel teljes rálátást nyerhet az autók belső terébe.

A hátrahúzós mechanika gondoskodik róla, hogy a modellek könnyedén gördüljenek bármilyen felületen, így igazi izgalmat vihetnek a játékidőbe. Legyen szó gyűjtésről vagy játékról, a Lada 1500 és Lada Niva fémautók remek választások minden korosztály számára. Tökéletes választás az autómodellek szerelmeseinek, akik szeretnék bővíteni a gyűjteményüket minőségi és stílusos darabokkal.

Ne hagyja ki a lehetőséget, hogy a Lada 1500 és Lada Niva fémautók segítségével visszarepüljön az időben és élvezze a régi idők hangulatát modern környezetben!

A játék mérete: 12 x 5 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Szélesség)
12
Méret (cm; Magasság)
5
Article No.
17585
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!