Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123

In stock
Stock:
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
Vonalzó, műanyag, 30 cm,19123
220 Ft

Vonalzó, műanyag, 30 cm

Tökéletes egyensúly a praktikum és a precizitás között, a legújabb 30 cm-es műanyag vonalzónk egy olyan eszköz, amely minden íróasztalon otthonra lel. Elegáns, letisztult kialakítása tökéletesen illeszkedik mindennapi tevékenységekhez, a diákok számára pedig nélkülözhetetlen kellék a pontos mérésekhez és a geometriai feladatokhoz. Nemcsak funkcionális, hanem tartós is, így hosszú távú befektetés a minőségre és megbízhatóságra vágyó felhasználók számára.

Az oktatási intézményektől kezdve a műszaki tervezőirodákon át a művészek stúdióiig, a vonalzónk tökéletesen integrálódik bármely munkafolyamatba. A műanyag vonalzó rendkívül ellenáll a mindennapos használatból adódó kopásnak, garantálva ezzel, hogy a centiméterek és milliméterek mindig élesen és könnyen olvashatók maradnak. Az ívelt sarkok és sima élek pedig biztosítják, hogy a használat során a kényelem és a biztonság is érvényesüljön.

Képzelje el, hogy milyen könnyen csúszik a vonalzó a papíron, miközben pontos vonalakat húz anélkül, hogy elmozdulna vagy megkarcolná az alapfelületet. És amikor a nap véget ér, csak simán visszacsúszik a fiókba, készen arra, hogy újra akcióba lendüljön. Ez a 30 cm-es műanyag vonalzó nem csupán egy eszköz, hanem egy megbízható társ az ön kreatív és szakmai utazásában.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben, mintázatban, változatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű. Amennyiben nem jelzi a megrendelés végén található "MEGJEGYZÉS" rovatban, hogy melyik terméket szeretné, utólagos reklamációt nem fogadhatunk el!

Info
Méret (cm; Magasság)
30
Article No.
19123
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!