Hajgumi zacskóban, 36 darabos csomag, 19166

In stock
Stock:
Hajgumi zacskóban, 36 darabos csomag, 19166
480 Ft

Hajgumi zacskóban, 36 darabos csomag

Bemutatjuk a 36 darabos, változatos színű hajgumi szettünket, amely ígéretes kiegészítő minden korosztály számára, aki szeretne egy kis színt vinni a mindennapokba. A szettben található hajgumik négyes csoportokban különböző árnyalatokban pompáznak, így minden alkalomhoz tökéletesen illeszkednek, legyen az egy professzionális munkahelyi összejövetel vagy egy lazább, hétköznapi környezet.

A színek gazdag választéka lehetővé teszi, hogy könnyedén összehangolja a hajgumikat ruházatával, hangulatával vagy akár az adott nap eseményeivel. A szett tartalmazza a klasszikus és elegáns fekete és barna árnyalatokat, melyek kifinomult megjelenést kölcsönöznek, valamint élénk és vidám színeket, mint például a rózsaszín, piros és sok más izgalmas variáció, amelyek hozzáadnak egy kis pezsgést a megjelenéshez.

A hajgumik kialakítása nem csupán a divatosságra összpontosít, hanem a kényelem és a praktikumra is. Elég erősek ahhoz, hogy megtartsák a legmakacsabb frizurákat is, ugyanakkor elég gyengédek ahhoz, hogy ne okozzanak kárt vagy töredezést a hajszálakban. A rugalmas, de stabil szerkezetnek köszönhetően a hajgumik ideális választás a sporttevékenységekhez, jógához vagy akár egy hosszú munkanaphoz, biztosítva, hogy a frizura olyan maradjon, amilyennek reggel elrendezte.

Azok számára, akik szeretik változatosan viselni hajukat, ez a 36 darabos hajgumi szett a tökéletes kiegészítő. A négyesével csomagolt színes gumik rendkívül praktikusak, így mindig kéznél lehet egy-egy, ha szükség van rájuk, akár otthon, munkahelyen vagy éppen útközben. Fedezze fel a színek és a kényelem harmóniáját ezzel a csodálatos hajgumi kollekcióval, és élje meg a változatosság minden örömét, amit ez a szett nyújtani képes.

A csomag tartalma: 36 db hajgumi különféle színekben. 

Az ár 1 csomagra vonatkozik!

 

Info
Article No.
19166
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!