INTEX Metal Frame Pools fémvázas medence vízforgató nélkül, 305 x 76 cm - 19182

In stock
Stock:
INTEX Metal Frame Pools fémvázas medence vízforgató nélkül, 305 x 76 cm - 19182
49 995 Ft

INTEX Metal Frame Pools fémvázas medence vízforgató nélkül, 305 x 76 cm

 

Az INTEX Metal Frame Pools egy 305 x 76 cm méretű, fémvázas kerti medence, melyet kifejezetten a nyári szórakozás és hűsölés céljából terveztek. Az erős, strapabíró, mégis könnyű fémkeretnek köszönhetően a medence rendkívül stabil és tartós, ideális választás lehet bármilyen kertbe vagy udvarba.

A medence kiváló minőségű, PVC-ből és poliészterből készült, tripla rétegű, mely biztosítja a medence hosszú élettartamát és ellenáll a sérüléseknek. A medence méretéből adódóan akár az egész család számára is elegendő helyet biztosít a nyári kikapcsolódáshoz.

A csomagban a medence mellett található egy használati útmutató is, amely lépésről lépésre bemutatja, hogyan állítható össze a termék gyorsan és egyszerűen. A medence felállítása egyszerű és gyors, így a forró nyári napokon hamar használatba vehető.

Figyelem: a csomag nem tartalmaz vízforgatót, amely segítene a medence vizének tisztán tartásában. Ha szükséges, a vízforgató külön megvásárolható, így biztosítható a medence higiénikus használata hosszabb távon is.

Az INTEX Metal Frame Pools fémvázas medence kiváló választás lehet a nyári hőség enyhítésére, és ideális lehet családi összejövetelekhez, baráti grill partikhoz vagy csak egy hűsítő fürdőhöz a hétvégén. Egy biztos, hogy ez a medence garantáltan feldobja a nyári napokat!

Info
Article No.
19182
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!