Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101

In stock
Stock:
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
Notesz lakattal és tollal, divatos, 31101
810 Ft

Notesz lakattal és tollal, divatos

A kislányok különleges világába vezető kulcsot kínálunk ezzel a gyerek notesz szettel, amely nem csupán egy egyszerű füzetet takar. Bemutatjuk azt a szettet, amelyben minden apró álom, gondolat és titkos kívánság biztonságban van és egy varázslatosan kialakított notesz oldalain található meg. A lányos motívumokkal teli díszítés egy álomszerű világot tár elénk tele divatos ruhákkal, napszemcsikkel, rúzsokkal, parfümmel és stb.

A szettben található toll tökéletes társ az írás folyamatához. Ergonomikus kialakításának köszönhetően kényelmesen illeszkedik a kicsik kezébe, így támogatva a kreatív gondolkodást és az írási készségek fejlődését. A toll finom tintája pedig a különleges pillanatokat még ragyogóbbá teszi.

S persze, nem szabad megfeledkezni a notesz legfontosabb kiegészítőjéről, a lakatról! A gyermekeknek sokszor vannak olyan titkaik, melyeket csak maguknak, vagy egy-egy bizalmas barátnak szeretnének elmesélni. E lakat ezen titkok őrzője lesz, hiszen csak a hozzá tartozó kulccsal lehet megnyitni a noteszt. Így a kislányok biztonságban tudhatják legféltettebb gondolataikat.

Ez a gyerek notesz szett tehát nem csak egy íróeszközt és egy füzetet kínál, hanem egy olyan különleges világot, ahol a fantázia, az álmok és a valóság közötti határ elmosódik. Adja meg lányának, unokájának vagy keresztgyermekének ezt az élményt, és engedje, hogy a kreativitása szárnyaljon!

A notesz mérete: 13 x 18 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Details

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
18
Article No.
31101
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!