Notesz lakattal és tollal, 31113

In stock
Stock:
Notesz lakattal és tollal, 31113
Notesz lakattal és tollal, 31113
Notesz lakattal és tollal, 31113
Notesz lakattal és tollal, 31113
810 Ft

Notesz lakattal és tollal

A gyermekek világa tele van csodákkal, kreativitással és kíváncsisággal. Ahhoz, hogy ezen kalandokat és gondolatokat megörökítsék, bemutatjuk Önnek a tökéletes gyerek notesz szettet! Ebben a csomagban nem csak egy vidáman díszített noteszt talál, hanem olyan kiegészítőket is, melyek még inkább különlegessé teszik az írási élményt.

Elsőként a csomagban található tollról beszéljünk: kiváló minőségű, ergonomikusan tervezett, így gyermeke kényelmesen és könnyedén tudja használni akár hosszabb írási feladatok során is. A toll és a notesz harmonikusan illeszkedik egymáshoz, megteremtve ezzel a tökéletes összhangot.

Második különlegességünk a lakat. Minden gyermeknek vannak titkai, legyen az egy kis naplóbejegyzés, egy rajz vagy egy álomlista. A mellékelt lakat és kulcs segítségével gyermeke biztonságban tudhatja ezeket a titkokat, hiszen csak ő nyithatja ki a noteszt. A lakat nemcsak praktikus, hanem egy kis kalandot is hoz az élménybe: egy saját kis titkos tároló, amelyet csak ő ismer!

Összességében, ez a gyerek notesz szett nem csupán egy íróeszköz, hanem egy eszköz a fantázia, az önkifejezés és az önállóság fejlesztéséhez. Adja meg gyermeke kezébe a lehetőséget, hogy megörökítse álmai világát ebben a kivételes noteszben!

A notesz mérete: 13 x 18 cm.

Az ár 1 darabra vonatkozik!

A termék több színben és mintázatban megvásárolható. Rendelés teljesítésekor a kiválasztás a raktárkészlet függvénye és véletlenszerű.

FIGYELEM! Amennyiben nem jelezte hogy milyen színben, mintában illetve formában akarja a terméket fogadni, a véletlen kiválasztással kapcsolatban reklamációt nem fogadunk el.

Details

 

 

Info
Méret (cm; Szélesség)
13
Méret (cm; Magasság)
18
Article No.
31113
Similar products
Opinions
Be the first to review this product!